Kuvendi i Maqedonisë sot mban seancë, në rend dite disa propozim-ligje

0
99

Kuvendi i Maqedonisë së Veriut sot do të mbajë vazhdimin e seancës së 71-të, ku në rend dite të së cilës janë Raportet vjetore për vitin 2021, puna e Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Komisionit Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit, si dhe raporti vjetor i Avokatit të Popullit.

Në rend dite është edhe Projektligji për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për tregtinë, me procedurë të shkurtuar, si dhe Projektligji për ndryshimin e Ligjit për mjedisin jetësor dhe Projektligji për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për marrëdhëniet e punës.

Po ashtu në rend dite është Raporti vjetor për punën e Komisionit Shtetëror për Ankesa të Prokurimeve Publike për vitin 2021, Informata për regjistrimin e popullsisë, amvisërive dhe banesave në Republikën e Maqedonisë së Veriut – 2021, si dhe projektvendimet për dërgimin e pjesëtarit të Armatës së Republikës të Maqedonisë së Veriut për të marrë pjesë në operacionin ndërkombëtar të Bashkimit Evropian “ALTHEA” në Bosnje dhe Hercegovinë dhe për dërgimin e pjesëtarëve të Ushtrisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut për të marrë pjesë në operacionin ndërkombëtar të Bashkimit Evropian “EUTM RCA” në Republika Afrikane.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here