Salla e Kuvendit në RMV e kyçur me çelës! Xhaferi e mbylli për t’i numëruar deputetët

0
80

-Mbylleni dorën, mbyllini atje. Unë jap urdhra. Ndize kamerën, mbylleni dorën, numërojini deputetët, cilët janë dhe sa janë në numër.

Kështu mbrëmë vonë dukej shtëpia e demokracisë. Kuvendi u shndërrua në teatër.

“Ndodhi që kryeparlamentari Talat Xhaferi të marrë guxim dhe ta mbyllë sallën plenare me të gjithë deputetët brenda. Një skandal të këtillë, mohim të së drejtës së lëvizjes, lirisë së lëvizjes së qytetarëve, lirisë së lëvizjes së deputetëve, lirisë së shprehjes së deputetëve dhe lirisë së mendimit nuk është parë në historinë më të re të Maqedonisë”, koordinator i GP të VMRO-DPMNE-së.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here