23.8 C
Skopje

Ndërpritet mësimi në Tetovë, njoftojnë nga Komuna

Pas situatë së krijuar me djegien e materialeve kancerogjene në kompaninë POFIX në Tetovë, sektori i për arsim nga Komuna e Tetovës ka urdhëruar shkollat që të lëshojnë nxënësit nga procesi arsimor dhe të ndërpritet mësimi sot dhe nesër. Nga komuna apelojnë që fëmitë mos dalin jashta pa nevoja të domosdoshme.

Marketing