28.8 C
Skopje

Zjarrfikësit e Shkupit dhe Gostivarit në ndihmë për shuarjen e zjarrit në Tetovë

Zjarri i madh përfshiu mëngjesin e sotëm Fabrikën Pofix por nuk raportohet për viktima informon Tetovasot .Dëmet materiale janë shumë të mëdha por në ndërkohë që për shuarjen e këtij zjarri masiv është dashur të ketë edhe intervenime nga jashtë Tetovës.

Në vijë të kësaj kanë marrë pjesë në intervenim me ekipe të specialuzuara edhe zjarrfikësit e Shkupit dhe Gostivarit .

Marketing