87 raste të reja me Covid, 141 të shëruar, asnjë vdekje

0
85

Sipas të dhënave të Institutit të Shëndetit Publik, Ministria e Shëndetësisë bën me dije se në 24 orët e fundit:

Janë kryer 1.384 analiza, dhe janë regjistruar 87 raste të reja me KOVID-19: Shkup – 54, Ohër – 9, Manastir – 8, Prilep dhe Berovë – 3, Veles, Shtip dhe Koçani – nga 2, Tetovë, Kavadar, Gostivar dhe Negotinë – 1 secila.

Nga numri i përgjithshëm i pozitivëve (87), janë regjistruar 10 reinfeksione.

141 pacientë të regjistruar nga: Shkupi – 93, Manastiri dhe Shtipi – 10, Kërçova – 5, Prilepi – 4, Ohri dhe Kavadari – nga 3, Berovë, Veles, Tetovë, Gostivar, Strugë, Gjevgjeli, Resnjë, Radovish, Dellçevë, Kratovë. , Krusheva, Makedonski Brod dhe Makedonska Kamenica – nga 1.

Nuk është raportuar asnjë vdekje në 24 orët e fundit. Sipas regjistrit të personave të vdekur me diagnozë KOVID-19 nga Moj Termin, janë regjistruar edhe 3 persona të vdekur nga: Shkupi (2) dhe Ohri (1), të moshës 64 deri në 74 vjeç. Dy persona vdiqën në spital dhe një në shtëpi. Personat për vdekje janë regjistruar në periudhën 08.05.-28.05.2022.

Janë kryer 1384 analiza përmes: ISHP-221, QSHP Shkup-29, QSHP Manastir-38, QSHP Prilep-16, QSHP Tetovë-12, QSHP Kumanovë-21, Klinika për Sëmundje Infektive dhe Gjendje Febrile-0, Mjekësi Ligjore-0, spitali laboratorik Kozle-0, UK Pulmologjia me alergologji-0, CGH 8-mi Septemvri-0, Instituti i Mikrobiologjisë-104, Zan Mitrev (Filip Vtori) -34, Avicenna-20, Biotek-40, Sistina-34, laboratori Laor -20, Sinlab-9, Remedika – 15, Fertility-11, Genea-5, Nikob Lab-97, VFV Medical-15, Eli MedicaPlus-11, Royal Medica-2, Spectra-MM-3, Rapid Lab-4, Zan Mitrev Strumica-3, Nova Lab Diagnostics-8, Ramus-12, PHI dhe PHI (test i shpejtë) – gjithsej 600.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here