20 vjetori i BDI, drejtori Sela: AZGJ ofron mbështetje për të gjithë institucionet

0
65

20 vjet përkushtim dhe barazi në të gjitha sferat e shoqërisë, që nga arsimi e kultura, gjuha shqipe, ekonomi e financa, mbrojtje e siguri e deri tek politika e jashtme. Me rastin e 20 vjetorit të BDI-së, drejtori Sela thekson se tashmë Agjencia e zbatimit të gjuhës po ofron ndihmë tek të gjithë institucionet tjera.

“Që nga themelimi e deri më sot Agjencia e zbatimit të gjuhës shqipe ka pasur dhe ka kapacitet të plotë që të ju dalë në ndihmë gjithë institucioneve në mbështetje qoftë për përkthim, qoftë për lekturë, ashtu siç e përcakton Ligji për përdorimin e gjuhëve”, ka deklaruar kështu drejtori Sela.

https://fb.watch/doNa1qUPoV/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here