23.8 C
Skopje

20 vjetori i BDI, Gashi: Pas Marrëveshjes së Ohrit kemi 24 orë program në shqip në RTVM

20 vjet përkushtim dhe barazi në të gjitha sferat e shoqërisë, që nga arsimi e kultura, gjuha shqipe, ekonomi e financa, mbrojtje e siguri e deri tek politika e jashtme. Me rastin e 20 vjetorit të BDI-së, redaktorja përgjegjëse në RTVM Merita Gashi thekson se tashmë ky institucion medial është avancuar shumë pas Marrëveshjes së Ohrit.

“RTVM mund të them që është avancuar pas arritjes së Marrëveshjes së Ohrit si servis publik, ëndërra  e kahmotshme e të gjithë të punësuarve në televizionin sot servisin publik apo servisin e dytë programor në gjuhën shqipe, ne kemi një program 24 orësh”, ka deklaruar kështu redaktorja përgjegjëse Merita Gashi.

https://fb.watch/doNa1qUPoV/

Marketing