Ali Ahmeti: Ata që kanë lindur me BDI-në, nuk do të lejojnë të cënohen të arriturat e këtij dy dekadëshi

0
68

“Ata që kanë lindur në vitin 2002, ata nuk do të lejojnë të rrezikohen dhe të cenohen të arriturat e BDI-së sepse ata kanë lindur me BDI-në, ata sot janë studentë, ata sot janë kuadro që angazhohen nëpër universitete të ndryshme.

Kështu ka deklaruar kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti gjatë intervistës ekskluzive të realizuar me rastin e përvjetorit të 20-të të themelimit të partisë me të cilën ai udhëheq.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here