23.8 C
Skopje

Këngëtari i njohur Lambe Allabakovski ka djegur klubin “Ivan Mihajllov” në Manastir

Ministri i Punëve të Brendshme, Oliver Spasovski sot njoftoi se një person është arrestuar dhe ka pranuar veprën në lidhje me zjarrin që u shkaktua me datë 4 të këtij muaji, në qendrën “Ivan Mihajllov” në Manastir, përcjell TV21. Sipas informacioneve të TV21, bëhet fjalë për këngëtarin e njohur Lambe Allabakovski. Ai u ndalua nga policia mbrëmjen e djeshme dhe pranë tij janë gjetur prova se ai e ka kryer veprën.

Marketing