24.8 C
Skopje

Ahmeti: Edhe Perëndimi e garanton ‘Ballkanin e Hapur’, kërkojnë sukses të kësaj iniciative

Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti në intervistën ekskluzive për emisionin “Çim Peka Live” ka shprehur qëndrimet e tij lidhur me iniciativën “Ballkani i Hapur”, domosdoshmërinë e ndërtimit të urave të bashkëpunimit ekonomik dhe politik të vendeve të Ballkanit Perëndimor për të krijuar perspektivë më të madhe të zhvillimit.

Ahmeti ka shprehur edhe përkrahjen që kësaj iniciative ia japin vendet e Bashkimit Europian dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës, të cilët edhe kërkojnë sukses të kësaj iniciative.

 

 

Marketing