Tetovari ka mbushur veturën me karburant dhe më pas ka ikur

0
63

Me datë 09.06.2022 në ora 16.30 në Njësinë e Policisë-Tearcë, personi A.B. (29) nga Nerashti i Tetovës, punonjës në pikën e karburantit në rrugën rajonale Tetovë-Jazhincë, ka raportuar se rreth orës 12.15 personi T.I. Nga Reçica e Madhe e Tetovës ka mbushur automjetin e tij me karburant në vlerë prej 5000 denarë dhe është larguar pa paguar. Rasti
është duke u zbardhur.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here