Kush ka marrë pagën më të lartë, e kush pagën më të ulët në muajin Prill?

0
102

Paga mesatare neto në Prill 2022 në Maqedoninë e Veriut ka qenë 31.525 denarë treguan të dhënat e fundit statistikore të Entit Shtetëror për Statistikë. Njëkohësisht, numrat tregojnë se dallimi mes pagës më të lartë dhe më të ulët sipas profesioneve është më shumë 64 000 denarë.

Këto janë listat e 10 profesioneve më shumë të paguara dhe 10 profesioneve më pak të paguara:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here