24.8 C
Skopje

Caktimi i çmimit të produkteve të naftës për 24 orët e ardhshme

Limiti i çmimeve për secilin produkt të naftës është publikuar nga Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë. Sipas këtij njoftimi, këto do të jenë çmimet maksimale të lejuara për secilin produkt të naftës.

Sipas Ministrisë, çmimi maksiamal i lejuar për produktin Dizel është 1.86 euro për litër.

Çmimi për produktin Benzinë është 1.74 euro për litër, ndërsa çmimi maksimal për Gas është 0.78 centë për litër.

Këto çmime do të vlejnë për të mërkurën e 29 qershorit, pra nga ora 10:00 dhe vazhdojnë për 24 orë.

Pas njoftimit të Ministrisë së Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë Çmimet e produkteve të naftës kanë qenë të njëjta edhe gjatë ditës së djeshme të 28 qershorit.

Njoftimi
Marketing