23.8 C
Skopje

Elle Jimenez, “Një sirenë e vërtetë”

Pasionin e saj për krijesat mitike e kanë kthyer atë në një “Sirenë të vërtetë”.

Elle Jimenez ose ‘Mermaid Elle’, nga Miami Beach, është një interpretuese nënujore e certifikuar me kohë të plotë. Duke u rritur, Elle ishte magjepsur nga sirenat, por kurrë nuk mendoi të investonte në këtë ide deri në vitin 2016, kur provoi për herë të parë bishtin e një sirene dhe u zhyt në një botë magjike.

Elle Jimenez ‘Mermaid Elle’

Që atëherë, ajo filloi të punojë në shërbimet e argëtimit të sirenave; shfaqje nënujore dhe duke ofruar trajnime profesionale për sirenë. Elle pranon se të jesh sirenë nuk është aq e lehtë sa mund të duket.

“Të jesh sirenë është e vështirë. Duhet shumë punë fizikisht. Është edhe aktrim. Dhe gjithashtu duhet të notosh sigurtë.”-tha Elle Jimenez

Elle Jimenez 'Mermaid Elle'
Elle Jimenez ‘Mermaid Elle’

Mermaid Elle është gjithashtu një avokate për ruajtjen e oqeaneve dhe përpiqet të promovojë ndërgjegjësimin se si të mbrohen oqeanet me projektin e saj “Mermaid Elle #SavingTheSeas”.

Elle Jimenez 'Mermaid Elle'
Elle Jimenez

Elle Jimenez ‘Mermaid Elle’, “E vetmja gjë që më pëlqen te sirenat është se ato thjeshtë përfaqësojnë këtë koncept të bukur të natyrës dhe mbrojnë shtëpinë e tyre. Më pëlqen fuqizimi që përfaqësojnë sirenat dhe aspekti i ruajtjes së asaj që është një sirenë. Me një fjalë :Është shërbëtori i detit”,ka thënë Elle Jimenez.

Elle Jimenez, ka thënë se do të vazhdojë me këtë pasion edhe për disa vite me radhë, sepse kjo e bën atë të ndjehet e lumtur.

Marketing