Konfirmohet lajmi: Kryetari i degës së ASH-së në Shkup shkarkohet nga VMRO për incidentin me armë zjarri

0
106

Menjëherë pas publikimit të identitetit të personit që qëlloi sot me armë zjarri në Sheshin Skenderbeu ndaj protestuesve që rezultoi të ishte vëllai i u. d drejtor të Higjienës Komunale Zudi Enuzi Koka, njëherit edhe kryetar i degës së ASH në Shkup, kryetarja e Qytetit të Shkupit Danella Arsovska ka njoftuar opinionin për shkarkimin e tij nga kjo pozitë. 

“Qyteti i Shkupit, si qytet i bashkëjetesës dhe solidaritetit, nuk guxon të jetë qendër dhune dhe përplasjesh me armë zjarri dhe krijimi i tensioneve ndëretnike mes bashkëqytetarëve tanë.

Politika po merr vrull dhe në asnjë rast nuk duhet të ndikojë në profesionalizmin e drejtimit të institucioneve.

Pavarësisht menaxhimit të shkëlqyeshëm dhe profesional të ndërmarrjes publike Higjiena Komunale nga Zudi Enuzi, kodi im i etikës nuk e lejon atë të vazhdojë të menaxhojë ndërmarrjen. Për këtë arsye ai u shkarkua nga pozita e ushtruesit të detyrës” – ka njoftuar kështu Danela Arsovska kryetare e Qytetit të Shkupit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here