Komunikacioni në Maqedoni, rritet fluksi i makinave në “Tabanoc”

0
92

Për shkak të frekuencës së shtuar të automjeteve, në vendkalimin kufitar Bogorodicë pritet rreth një orë për të dalë jashtë vendit, ndërsa në vendkalimin kufitar Tabanoc pritet rreth një orë për të hyrë në RMV.

Sipas Lidhjes Auto Moto të Maqedonisë në vendkalimet tjera kufitare nuk ka pritje për hyrje dhe dalje nga vendi.

Intensiteti i trafikut jashtë zonave urbane është rritur.

Qarkullimi në rrugët shtetërore zhvillohet pa probleme dhe në rrugë të thata.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here