Rreth 200 bashkatdhetarë vizituan Kuvendin e Kosovës

0
72

Kuvendi i Republikës së Kosovës edhe këtë vit ka hapur dyert për bashkatdhetarët.

Në ditën e parë të këtij aktiviteti, rreth 200 bashkatdhetarë vizituan Kuvendin e Kosovës.

Gjatë qëndrimit në hapësirat e institucionit, bashkatdhetarët u pritën nga deputetë dhe zyrtarë të administratës, duke u njohur nga afër me punën dhe mënyrën e funksionimit të Kuvendit.

Në kuadër të aktiviteti tradicional “Bashkatdhetarët në Kuvend”, dyert e Kuvendit do të jenë të hapura edhe të martën, më 19 korrik, nga ora 8:00 – 16:00.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here