Në vendkalimin kufitar Tabanoc, deri në një orë pritje

0
81

Qarkullimi në rrugët shtetërore të Maqedonisë zhvillohet pa probleme, në rrugë të thata.

Intensiteti i qarkullimit në akset rrugore jashtë zonave urbane është mesatar.

Në vendkalimin kufitar Tabanoc, koha e pritjes për hyrje në vend është rreth 40-60 minuta.

Në vendkalimet tjera kufitare, nga ana e Maqedonisë, nuk ka më ndalime të gjata për hyrje dhe dalje nga vendi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here