Propozimi për zgjedhjen e gjykatësve të ri kushtetues, para Komisionit parlamentar amë

0
92

Komisioni për Zgjedhje dhe Emërime sot do të mbajë seancë në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Kjo është bërë e ditur edhe në ueb faqen e Kuvendit, në rend dite të seancës së Komisionit në fjalë është propozimi për zgjedhjen e gjykatësve të Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Maqedonisë së Veriut.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here