Bilall Kasami i mirëpret mërgimtarët me merimangë

0
110

Kryetari i Komunës së Tetovës, Bilall Kasami me shërbim tejmase aktiv të merimangës ka vendosur të mirëpresë mërgimtarët, një veprim tendencioz dhe mesa duket i qëllimshëm pasi në dinamikë më të madhe po zhvillohet veprimtaria e shërbimit të merimangës pikërisht në kohën kur në vend kanë ardhur mërgimtarët.

Kasami po kërkon të “rrjepë” qëllimisht mërgimtarët që kanë ardhur të vizitojnë të afërmit e tyre në vendlindje, në vend që të përkujdeset për të përmirësuar infrastrukturën rrugore dhe për të krijuar vende të reja të parkimit.

Në vazhdim, video nga aksioni i shërbimit të merimangës në Tetovë e publikuar nga portali indeks.mk:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here