“Gostivari i Arben Taravarit” shikuar nga droni dhe Gostivari real!

0
87

Një përshkrim interesant ka bërë Artan Lushi, qytetar i komunës së Gostivarit, në një postim në facebook, ku flet për dy kontraste të ndryshme: Gostivari çfarë “e shikon prej droni” kryetari Arben Taravari, dhe Gostivari çfarë e përjetojnë realisht qytetarët. Postimin e sjellim pa kurrfarë intervenimi në vazhdim:

“Gostivari i pari i Arben Taravarit prej droni dhe Gostivari i qytetarëve!
Të menaxhosh një komunë me 20 miljon euro buxhet dhe qyteti sot të jetë në këtë gjendje me të vërtet është mjerim. Por mjerim më i madh është se ai i cili menaxhon me komunën mbas orës 23 të natës i hip dronit dhe e fotografon qytetin. Alo Taravari sdrip prej droni dhe kthehu në realitet, mbaje fjalën e dhënë para qytetarëve dhe realizoji premtimet. Nëse e ke shum merak fluturimin dhe të fotografosh foto të bukura atëherë paguaj privat dhe fluturo me Paragliding Club Condor në Mavrovë dhe nxjer foto të bukura por gjatë ditës se ateher duket gjithçka e jo si ti vetëm natën punon prandaj qytetarët ditën nuk vërejnë se diçka punohet në Gostivar. Arben Taravari punon por vetëm gropa çel dhe gypa vendon dhe i mbulon dhe deklaron se 60 km gypa ka vendosur por ne qytetarët ato sun i shohim pasi që janë ndër tokë.

P.s Alo Taravari ku i harxhon 20 miljon eurot e qytetarëve, në Gostivari me siguri që jo pasi që Gostivarin e shëndrove në deponi kurse rrugët si në kohën e Enver Hoxhës. Fotot janë të sodit.
Në foto i keni dy rrugët më të frekuentuara të qytetit, rruga e varrezave ku çdo ditë frekuentohen nga qytetarët dhe e dyta rruga te stacioni i autobusëve ku çdo ditë presim ose përcjellim ndonjë familjar ose shok.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here