Grubi paralajmëron: Peace Festival më 13 gusht në Shkup

0
167

Zêvendëskryeministri i parë, Artan Grubi ka njoftuar se me 13 gusht do të organizohet për herë të parë në Shkup “Peace Festival” në vigjilje të shënimit të 21 vjetorit të Marrëveshjes së Ohrit.

Grubi ka shkruar se shënimi i Marrëveshjes së Ohrit po evoluon me kohën.

Sipas tij, nga përvjetori i 21-të i nënshkrimit të Marrëveshjes së Ohrit shënon fillimin e një traditë të re.

“Shkollë për rininë mbi vlerat e Marrëveshjes Paqësore të Ohrit dhe festival të përvjetshëm të paqës. Peace Festival vjen sivjet për herë të parë në Shkup për të gjithë qytetarët me synimin për të shëndëruar në një festival të madh për ta festuar barazinë, paqën, integrimin. Peace festival vjen me 13 gusht në Shkup dhe ju ftojmë të gjithëve që të bëheni pjesë.#PFD22 #PeaceFestival”, ka shkruar Grubi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here