Një figurë e rëndësishme dhe shumë e vlerësuar, as nuk ju shkon në mendje kush është politikani në foto

0
121

Në foton e vjetër që shihni më poshtë, është një nga figurat më të rëndësishme të politikës në Kosovë

Bëhet fjalë për ish-Presidentin Ibrahim Rugova, i cili kishte mbajtur këtë pozitë në periudhën më të vështirë për Kosovën. Në këtë fotografi Rugova shihet në një moshë mjaft të re bashkë me bashkëshorten e tij Fanën.

Ibrahim Rugova pati një frymëzimi të veçantë në jetën personale, në fushën e veprimtarisë kulturore, më vonë në atë politike e shoqërore.

Zoti e populli i tij qe gurra nga e cila nxirrte dhe kultivonte vlerat njerëzore e kombëtare, kulturore e shpirtërore, politike e shoqërore, duke qëndruar heroikisht para së ke qes, duke ndjekur pa lëkundje rrugën e paqes e të lirisë, duke punuar e kërkuar pareshtur Pavarësinë e vendit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here