Katër ndërhyrje të zjarrfikësve në Kumanovë dhe Likovë

0
82

Kumanovë, 4 gusht – Zjarrfikësit e Kumanovës kanë ndërhyrë në katër zjarre në komunat e Kumanovës dhe Likovës, informoi sot Qendra Rajonale për Menaxhimin me Kriza.

Bari i thatë dhe kashtë janë djegur në fshatin Vaksincë të Likovës, zjarrfikësit kanë ndërhyrë dy orë nga ora 19:30 deri në 21:20. Paraprakisht kanë shuar zjarrin edhe në rajonin e Likovës, përgjatë fshatit Hotël deri në fshatin Matejç.

Gjatë ditës, zjarrfikësit kanë shuar zjarrin në rrugën “Done Bozhinov” në Kumanovë dhe në lagjen “Pero Çiço” pranë repetitorëve të barit të thatë në orët e paradites. Në të gjitha zjarret ka vepruar nga një ekip me një automjet zjarrfikës.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here