Lirohet çmimi i benzinës dhe naftës në Maqedoni

0
157

Çmimi i benzinave do të ulet për dy denarë, ndërsa çmimi i naftës do të ulet për 2,5 denarë, përcjell TV21. Komisioni Rregullator për energjetikë ka vendosur që edhe çmimi i vajit ekstra të lehtë të ulet për 3 denarë.

Në vijim çmimet e reja të derivateve.

Benzinë motori – ЕUROSUPER BS – 95 – 93,50 (denarë/litër)
Benzinë motori – ЕUROSUPER BS – 98 – 96,00 (denarë/litër)
Naftë motori – ЕURODIZEL BS (D-Е V) – 93,00 (denarë/litër)
Vaj për djegie – ЕKSTRA I LEHTË 1 (ЕL-1) – 91,00 (denarë/litër)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here