MASH doli në përkrahje të prindërve të nxënësve me aftësi të kufizuara

0
73

Duke pasur parasysh nevojat e shprehura të tyre, në vitin e ri shkollor 2022-2023 do të angazhohen gjithsej 720 asistentë arsimorë.

Shpalljet publike për regjistrimin e të interesuarve do të publikohen në ditët e ardhshme nga shkollat ​​fillore me qendra burimore të cilat gjithashtu dhe janë përgjegjëse për zbatimin e gjithë procedurës së përzgjedhjes.

Në atë drejtim është futur edhe shërbimi i asistencës arsimore si obligim i shtetit i rregulluar me ligj.

Rritja e shkallës së inkluzivitetit të sistemit arsimor kombëtar është prioritet strategjik dhe qëllimi kryesor në programin e punës së Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here