DAP: Shfrytëzuesit e TVSH-ja Ime mund t’i kthehen skanerit të parmë për skanimin e llogarive fiskale

0
92

Drejtoria e të Ardhurave Publike, i informoi shfrytëzuesit e aplikacionit TVSH-ja Ime, se mund t’i kthehen skanerit të parmë për skanimin e llogarive fiskale.

“Versioni i personalizuar i TVSH-së sime është tashmë i disponueshëm në Apple appstore, ndërsa versioni Android është i disponueshëm në Huawei app Gallery, ndërsa për Playstore miratimi nga Google pritet sa më shpejt të jetë e mundur. Përdoruesit e aplikacionit TVSH-ja Ime fillimisht do të duhet ta përditësojnë aplikacionin në apple Appstore/Huawei gallery dhe më pas të identifikohen në aplikacion në seksionin “Profili” të dritares “Lloji i skanerit të barkodit” në vend të “themelore” të zgjedhin përsëri “të parmë”, informojnë nga DAP.

TVSH-ja Ime është masë e qytetarëve dhe mjetet e kësaj mase u kthehen qytetarëve.

Nga DAP kumtojnë se tashmë e kanë filluar pagesën e mjeteve për shfrytëzuesit të cilët kanë skanuar llogari fiskale në tremujorin e dytë, gjegjësisht, në muajt prill, maj, qershor 2022 dhe mbi këtë bazë në xhiro llogaritë do të paguhen 550 milionë denarë si kthim i TVSH-së.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here