Fshati Moranë bëhet me sallë të re sportive, investim 24 milionë denarë nga Ministria e Arsimin dhe Shkencës

0
108

Fshati Moranë në komunën e Studeniçanit është bërë me sallë të re sportive, për të cilën 24 milionë denarë ka investuar Ministria e Arsimit dhe Shkencës e kryesuar nga ministri Jeton Shaqiri.

Me këtë rast, ministri Shaqiri ka vizituar hapësirat e sallës së re sportive dhe për këtë në faqen e tij në Facebook ka shkruar:

Vizitova Komunën e Studeniçanit në fshatin Moranë e cila u bë me sallë të re sportive, Ministria e Arsimit dhe Shkencës investoi 24 milionë denarë

Gjatë viteve të fundit Studeniçani është urbanizuar dukshëm nga të gjitha aspektet e mundshme, sidomos ato infrastrukturore, për të cilat merita të mëdha ka udhëheqësia e vetëqeverisjes lokale, por edhe Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut, e cila udhëheq politikë të trajtimit të barabartë të të gjitha rajoneve dhe komunave, duke investuar kudo sipas prioritetit të nevojave, ndërsa me të vetmin qëllim – përmirësimin e standardit dhe cilësisë së jetës së qytetarëve.

Gjithashtu është duke u punuar në shkollën e re në fshatin Batincë, më saktë në vendbanimin Lubosh dhe do të funksionojë si shkollë periferike e SHF “Alija Avdoviq”, MASH- ndau mbi 47 milionë denarë.

Në të ardhmen në këtë komunë do të ketë investime edhe më të shumta dhe më të mëdha që do të ndikojnë që banorët t’i bëjnë të ndihen më të kënaqur, dhe më të motivuar për të investuar njohuritë dhe mundin e tyre në vendin dhe shtetin ku jetojnë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here