Alija Jaoski pjesëmarrës në Projektin e USAID për rritjen e kapaciteteve të shfrytëzimit të burimeve

0
63

Kryetari i Komunës së Pllasnicës, Alija Jaoski ka qenë pjesëmarrës në projektin e USAID për rritjen e kapacitetiteve të shfrytëzimit të burimeve.

Përmes një njoftimi në rrjetin social Facebook, Jaoski njoftoi se në kuadër të projektit ka zhvilluar dhe disa takime të rëndësishme.

Njoftimi i plotë:

“Me ftesë nga USAID, mora pjesë në projektin e organizuar nga USAID për rritjen e kapaciteteve të shfrytëzimit të burimeve.

Forumi i dytë vjetor për vetëqeverisje lokale “PARTNERITETI PËR VETËQEVERISJE TË QËNDRUESHME LOKALE”.

Kam pasur disa takime me z. Bardhul Marku, Drejtorin e këtij projekti nga USAID, z. Risto Penov, Ministrin e Pushtetit Lokal, z. Fatmir Besimi, Ministrin e Financave dhe z. Eric Meyer, Zëvendës Shef i Misionit, Ambasada amerikane në Shkup”, shkruan Jaoski.

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here