Afeti nga Shkupi është gjallë, shteti 22 vite e konsideron të vdekur, nuk i jepet pasaportë!

Afet Xhelilov nga fshati Koliçan i Epërm i Shkupit konsiderohet i vdekur që nga viti 2001, kur vëllai i tij binjak Nusret i mori pasaportën, u nis për në Çeki dhe vdiq tre ditë më vonë me emrin “Afet Xhelilov”. Që atëherë, Afeti që është gjallë, nuk mund të dëshmojë se është gjallë dhe zhvillon betejë ta heqin nga libri i të vdekurve dhe të futet në Librin e Lindjeve, shkruan SDK.mk.