Ahmeti: Opozita fallco, me profila dhe me sondazhe fallco!

Duke shpërndarë lajmin e portalit informativ, indeks.mk, Sekretari i Përgjithshëm i BDI-së, Faton Ahmeti në profilin e tij në “Facebook”, ka komentuar anketën e rrejshme të institutit IPIS duke theksuar se opozita po funksionin me “Fake” profile, “fake” sondazhe dhe se si e tillë është “Fake” opozitë.

“Fake profile, fake sondazhe, fake politikanë, fake opozitë.
Krejtë i kanë fake, vetëm gënjeshtrat i kanë origjinalë!
#MeËndrraVLEN”, shkruan FAton Ahmeti.