Aksion i MPB-së: Arrestohen mbi 15 persona

Një aksion policor është zhvilluar mëngjesin e sotëm në rajonin e Shkupit. Policia ka kryer kontrolle në më shumë lokacione, por jo vetëm në Shkup, bastisje janë bërë edhe në Manastir dhe Resnjë.

Raportohet se gjatë aksionit policorë më shumë se 15 personave janë privuar nga liria, ndërkohë që gjatë kontrolleve është gjetur një sasi e madhe municionesh dhe sende të tjera të lidhura me vepra penale.

Nga MPB konfirmojnë aksionin dhe më shumë detaje paralajmërojnë gjatë ditës.