Ali Ahmeti nesër vjen në Çairin e BDI-së!

Më 6 korrik, e enjte dega e Bashkimit Demokratik për Integrim (BDI) në Çair organizon koktej festiv, pas zgjdhjes së kryesisë dhe kryetarit të ri të dëgës, informon Indeks.mk

Në këtë soleminitet festiv i pranishëm do të jetë dhe kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti.

Nga dega e BDI-së në Çair ftojnë të gjithë anëtarët, simpatizantët dhe mbështetësit e politikave progresive të BDI-së që të marrin pjesë.

Në zgjedhjet partiake të BDI-së të 2 korrikut për kryetar dege me shumicë votash u zgjodh Bekim Neziri.(Indeks.mk)