Alla: Theksi i Marrëveshjes së Ohrit këtë vit është vendosur tek të rinjtë

Kushtrim Alla në emisionin Natë Vere në Klan Maqedoni tha se Ministria pë Sistem Politik dhe Marrëdhënie mes bashkësive i ka kushtuar vëmendje dhe rëndësi të madhe përvjetoreve të Marrëveshjes së Ohrit.

“Ministria për Sistem politik dhe marrëdhënie mes bashkësive i ka kushtuar rëndësi të madhe kësaj dhe pikërisht motoja e shënimit të pëvjetoreve të Marrëveshjes së Ohrit dhe theksi është vendosur tek të rinjtë pasiqë gjitha proceset të cilat do të pasojnë në të ardhmen duhet të trashigohen nga ana e tyre por edhe të udhëhiqen nga ana e tyre të bëhet një proces filtrimi” – tha Kushtrim Alla. /KlanMacedonia/