Ana Rustemi e trazon edhe detin me këto 8 poza të papara deri tash

rezantuesja e disa formateve televizive, Ana Rustemi, e shijon shumë stinën e verës. Kjo si duket është edhe arsyeja që Ana viziton shumë vende bregdetare.

Kështu reflekton edhe në fotot e fundit që ka postuar. Bukuroshja e veshur në bikini, duket tejet tërheqëse dhe provocative. Më poshtë, disa fotot e Anës.download