Arrestohen për shkeljen e rendit publik disa persona të rinj në Gostivar

Mbrëmë (08-gusht) rreth orës 01:25 në afërsi të një objekti hotelierik në rrugën e “Ilindenit” në Gostivar, zyrtarët e policisë të Stacionit policor të Gostivarit, kanë privuar nga liria personat S.I.(21) nga Lakavica e Gostivarit, A.I.(19) dhe një të mitur nga SHBA me banim në fshatin Lakavicë, S.B.(22) nga Gostivari dhe K.A.(20) nga Debreshi i Gostivarit, pasi që kanë shkelur rendin dhe qetësinë publike duke u përleshur fizikisht me njëri-tjetrin. Sipas raportit, gjatë përleshjes është përdorur edhe një mjet metalik. Personat janë ndaluar në komisariat dhe pas dokumentimit të plotë të rastit ndaj tyre do të përgaditet parashtresë përkatëse.