Bekteshi mesazh Kovaçevskit se kush janë kryesorët në Qeveri: Unë bëj kosh, Artani luan futboll me stil

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi sot bashkë me kryeministrin Kovaçevski vizituan disa markete për të parë nga afër çmimet që janë të ngrira dhe që nga nesër do të ketë edhe ngrirje të disa produkteve tjera.

Por gjatë viztiës Kovaçevski dhe Bekteshi u përballën me qytetarët ku Kovaçevki tentoi që të ul kredibilitetin e ministrave shqiptarë që kanë lujatur futboll në zyrat e Grubit.

I menjëhershëm ka qenë reagimi i ministrit të Ekonomisë Bekteshi i cili tha: Unë bëj kosh, ndërsa Artani luan futboll me stil.