Beogradi protestoi kundër Vuçiqit, “Serbia kundër dhunës” kërkon dorëheqjen e kryeministrit serb

Dje në Serbi u zhvillua protesta e shtatë me slloganin “Serbia kundër dhunës”. Protesta masive e Beogradit në të cilë kërkohet edhe dorëheqja e Aleksander Vucicit, është shoqëruar edhe me protesta të tjera përcjellëse në Kraguejvc, Novi Sad dhe Nish, shkruan N1.

Një ditë para protestës së shtatë “Serbia kundër dhunës”, organizatorët vendosën të shkurtojnë ecjen.

Siç thonë ata, me kërkesë të qytetarëve për të cilët itinerari i paralajmëruar më herët ishte shumë i gjatë.

Në Beograd, u bllokua trafiku në kryqëzimin e Mostarit në drejtim të Beogradit të Ri ashtu edhe në drejtim të Nishit, raporton një gazetar i FoNet