BESA vihet në shërbim të VMRO-së dhe Levicës/ Zendeli: Nuk do t’i votojmë ndryshimet kushtetuese!

I pyetur nëse do të votojë për ndryshimet kushtetuese, deputeti i vetëm i Lëvizjes Besa, Fadil Zendeli për TV21 tha se nuk do të votojë për propozimin i cili nuk përfshin edhe heqjen e termit “20%” që i referohet gjuhës shqipe.

“Jo, nuk do të votojë për ndryshimet kushtetuese pasi që propozimi ynë për heqjen e 20% nuk u bë”, tha Zendeli për TV21.