Brenda shtëpisë luksoze të aktores Teuta Krasniqit

Teuta Krasniqi na prezanton me shtëpinë e saj luksoze

Teuta Krasniqi njihet jo vetëm si aktore por edhe si një nënë mjaftë e përkushtuar për fëmijët e saj.

Teuta, së fundmi ka treguar një pjesë të shtëpisë së saj, ku shihet se e ka rimodeluar së fundmi.

Ishte pjesa e tryezës dhe detajet unike që japin imazhin e një shtëpie mjaftë luksoze.

Aktorja, në shtëpinë e saj jeton me bashkëshortin dhe dy vajzat e saj.