Capital T, Eaz dhe Rina publikojnë këngën e re “Dirty Move”

Këngëtarët e njohur shqiptarë, Capital T, Eaz dhe Rina Balaj, kanë prezantuar së fundmi projektin e ri muzikor.

“Dirty Move” mban titullin bashkëpunimi i tyre, të cilin e kanë kompletuar edhe me videoklip.

Muzika është realizuar nga Rzon dhe Pllumb me miksim dhe masterizim nga Avaxus.

Foto: Screenshot/YouTube

Videoja ndërkohë i është besuar produksionit Sekuencë.

Kënga e këtyre artistëve është me plot ritëm, verore, me videoklip të filmuar në Shqipëri.

Foto: Screenshot/YouTube

Kjo është hera e parë që kanë bashkuar forcat, por që besohet se do të pëlqehet nga publiku.

Të plotë tashmë mund ta gjeni në platformën YouTube, në kanalin zyrtar të Capital T.