Berlini binjakëzohet me Kievin

Kryetarët e Berlinit dhe Kievit pritet ta nënshkruajnë të enjten një marrëveshje që i binjakëzon dy qytetet. Kryetari i kryeqytetit ukrainas, Vitali Klitscko do

1 2 3 4 5 27