Ndërrohet zëvendëskomandanti i KFOR-it

Në kampin “Film City” në Prishtinë është organizuar ceremonia e ndërrimit të komandës së zëvendëskomandantit të KFOR-it, mes Jozsef Szpisjak dhe Federico Bernacca. Komandanti

1 2 3 12