Deri të dielën mbrëmjet do të jenë të freskëta, nga e hëna priten reshje shiu në Maqedoni

Deri të dielën moti do të jetë stabil, me mbrëmje të freskëta. Temperaturat e ditës do të rriten, por, do të jenë në kuadër të mesatares për këtë pjesë të vitit, paralajmërojnë nga Drejtoria për punë hidrometeorologjike.

Të hënën, vranësirat do të rriten dhe do të ketë kushte për paraqitje të jostabil me të reshura të shkurtra të shiut dhe bubullima.