Dikur sportiste në Kosovë, sot me veshje tradicionale

Hendbollistja e Shqiponjës së Gjakovës, Alberina Berisha, tash e një kohë jeton e vepron në Austri por gjithmonë me zemër në Kosovë.

Prej hendbollisteve më të mira që ka pas Shqiponja, si gjithmonë i pëlqen veshja tradicionale.

“Veshjet tradicionale i japin një kuptim tjetër jetës sime por edhe dëshmon traditën e bukur që kemi si komb.

Jam adhuruese e veshjes tradicionale dhe i përkushtohem me fanatizëm”, thotë Alberina.