Diona Fona dhe Majk sjellin këngën e re “Po pi”

Ashtu siç kanë paralajmëruar, Diona Fona dhe Majk, kanë prezantuar së fundmi projektin e ri muzikor.

“Po pi” mban titullin kënga e tyre, të cilën e kanë kompletuar edhe nga ana vizuale.

Muzika dhe producimi është bërë nga Cricket, ndërsa për masterizimin u kujdes Lorenc Aliaj.

Teksti është shkruar nga Muma dhe Majk me video të kompletuar nga Fullmoon Production.