DOKUMENT/ Zbulohet skandali, Taravari e paguante bashkëpunëtorin nga tre institucione, B.A, pranonte tre rroga në muaj!

Zbulohet skandali/ Bashkëpunëtori i Taravarit pranonte tre rroga, punonte vetëm në Komunë të Gostivarit
Të punësuar në Komunën e Gostivarit dhe me kontratë edhe në të paktën dy institucione të tjera.

Zbulouhen se kush janë personat për të cilët Arben Taravari, është ankuar se pushteti po ua prish kontrata.

Një prej tyre është bashkëpunëtor i Arben Taravarit i cili merr tre paga, një në Komunën e Gostivarit, në sektorin për furnizime publike dhe dy kontrata të tjera, një në postë në kohën kur drejtonte Bujare Abazi dhe një në Klinikën e Neurologjisë, të drejtuar nga Visar Miftari, që të dy tanimë në krahun e Taravarit.

A është ky ndryshimi që po paralajmëron Arben Taravari dhe a janë këto ankesat se njerëz të afërt me të po u prishen kontratat.