Drejtori më i suksesshëm i ASH, Ilir Demiri, përkrah Ziadin Selën

Drejtori i Spitalit Klinik të Tetovës, Ilir Demiri që ktheu shpresën e që në opinion njihet si një nga drejtorët më të sukseshëm nga Aleancës për Shqiptarër është rreshtuar pas Ziadin Selës, duke i thënë jo Taravarit.

Kjo është vërtejtur mbrëmë para dhe pas konferencës së mbajtur të Selës në selinë e ASH-së në Tetovë. Veç Demirit, krah Selës është rreshtuar edhe mjeku dhe drejtori tjetër, Bekim Tateshi dhe shumë funksionarë të tjerë të lartë të ASH-së.