Dy gostivaras kapen me drogë në Tetovë

Pjesëtarët e policisë së Tetovës të martën rreth orës 10:00 në rrugën “Shtipska” në Tetovë, kanë privuar arrestuar personat E.E.(36) dhe E.P.(37) nga Gostivari, pasi që gjatë kontrollit është gjetur dhe sekuestruar heroinë.
Të dy janë ndaluar në Stacionin Policor të Tetovës dhe pas zbardhjes dhe dokumentimit të plotë të rastit kundër tyre do të përgatiten parashtresat përkatëse.