Edhe pse të divorcuar, Roberti habit me fjalët për Nora Istrefin

Robert Berisha i ftuar në emisionin “Në kurthin e Piter Pan”, ka ndarë me publikun detaje nga karriera dhe jeta e tij private.

Roberti ndër të tjera, foli dhe për Nora Istrefin pas pyetjes së një nga piterpanistëve.

Enia: ”Po ti e ke shoqe akoma Norën?”

Robert Berisha: ”Po e kam shoqe dhe gjithmonë do e kem shoqe.”